Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bambus Trade
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Centrala termica in condensare Buderus, instant, 24kW
5215 lei
Brand
Logamax GB072
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Centrale termice
Centrală termică în condensare Buderus Logamax plus GB072, cu funcţionare pe gaz, ascunde sub carcasa sa compactă elemente tehnice deosebit de performante care au un singur obiectiv: obţinerea unui consum redus de energie şi a unui nivel maxim de confort la încălzire. Schimbătorul de căldură robust, pompa instalaţiei de încălzire cu randament ridicat şi automatizarea inteligentă au grijă ca acest obiectiv să fie atins cu uşurinţă!
Schimbătorul de căldură robust din aliaj pe bază de aluminiu-siliciu creează premizele ideale pentru obţinerea unei eficienţe energetice normate de până la 109%
Cu Logamax plus GB072 realizaţi în fiecare zi economii financiare şi energetice; reducerea costurilor se resimte încă de la bun început – adică chiar din momentul montării. Aceasta deoarece centrala termică în condensare, cu funcţionare pe gaz, este echipată din fabrică cu toate componentele necesare. Acest lucru îi permite specialistului în sisteme de încălzire să economisească timp important la montaj, iar dumneavoastră să vă reduceţi costurile; în plus, veţi rămâne după instalare cu un spaţiu generos. Logamax plus GB072 se montează pe perete şi necesită un spaţiu minim pentru amplasare.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura